Voorzieningen

Ontspannen & genieten
aan de Zeeuwse kust

Centraal gelegen op Walcheren kunt u genieten van rust en ruimte op een van de 25 ruime kampeerplaatsen op onze fijne minicamping.

De receptie is geopend van maandag tot zaterdag van 9.15 – 10.15.

Bij aankomst kunt u zich hier melden, als we er niet zijn, dan staan onze mobiele nummers op het bord bij de receptie. We zijn vaak wel ergens op de camping.

Van maandag t/m zaterdag bakken we ‘s morgens op bestelling broodjes. De verse broodjes liggen dan om 9.00u voor u klaar op het bankje in het sanitair gebouw.

Op vrijdag en zaterdag  kunt u gebruik maken van de friet- en snackservice. Graag vooraf bij de receptie de bestelling doorgeven en ook dit wordt weer bij uw kampeerplaats bezorgd.

De wasmachine en droger kunt u tegen een vergoeding gebruiken. Voor het gebruik altijd even melden bij de receptie. U krijgt dan van ons wasmiddel.

Deze staan in de recreatieruimte, deze mag u kosteloos gebruiken.

Heel de camping beschikt over gratis WIFI.

Er is een overdekte fietsenstalling met meerdere oplaadpunten voor uw e-bike.

Ook verhuren we in de zomerperiode dames-, heren- en kinderfietsen.

Ook honden, mits ze aangelijnd zijn, of anderen huisdieren zijn van harte welkom!

Het fijne aan douches bij onze minicamping is dat we werken zonder muntjes en timers. Wij vinden het belangrijk dat u goed kunt douchen en wanneer en hoelang u wilt. Het water wordt op een duurzame manier, via een waterpomp, warm gemaakt. Dit gebouw is in het voorjaar van 2023 in gebruik genomen.

Het gebouw is volledig voorzien van vloerverwarming, waardoor u een aangename warmte kan verwachten. Daarnaast werkt alle verlichting op bewegingssensoren en maken we gebruik van ledverlichting om te verduurzamen. 

Lees meer over het nieuwe sanitair gebouw.

De camping is volledig autovrij. Voor aan de camping en aan de zijkant van de camping kunt u uw auto parkeren. Met 34 parkeerplekken hebben we  voldoende parkeerruimte.