Voorzieningen

Ontspannen & genieten
aan de Zeeuwse kust

Centraal gelegen op Walcheren kunt u genieten van rust en ruimte op een van de 25 ruime kampeerplaatsen op onze fijne minicamping.

De receptie is geopend van maandag tot zaterdag. We hebben pauze van 12.00-13.30 en van 17.00-20.00

Bij aankomst kunt u zich hier melden. Als we er niet zijn, dan staan onze mobiele nummers op het bord bij de receptie. We zijn vaak wel ergens op en om de camping.

Van maandag tot zaterdag bakken we iedere morgen op bestelling broodjes. De verse broodjes worden dan de volgende morgen bij de kampeerplaats bezorgd.

Op vrijdag en zaterdag  kunt u gebruik maken van de friet- en snackservice. Graag vooraf bij de receptie de bestelling doorgeven en ook dit wordt weer bij uw kampeerplaats bezorgd.

De wasmachine en droger kunt u tegen een vergoeding gebruiken. Voor het gebruik altijd even melden bij de receptie. U krijgt dan van ons wasmiddel.

Deze staan in de recreatieruimte, deze mag u kosteloos gebruiken.

Heel de camping beschikt over gratis WIFI.

Er is een overdekte fietsenstalling met meerdere oplaadpunten voor uw e-bike.

Ook verhuren we in de zomerperiode dames-, heren- en kinderfietsen.

Ook honden, mits ze aangelijnd zijn, of anderen huisdieren zijn van harte welkom!

In ons sanitair gebouw kunt u gratis douchen! Ook het lozen van grijs water is gratis. Het sanitair bestaat uit 4 douches, 4 toiletten, 1 urinoir, 4 wastafels, 1 aparte ruimte met wastafel, kinderbadje en aankleedkussen.

De camping is volledig autovrij. Voor aan de camping en aan de zijkant van de camping kunt u uw auto parkeren. Met 34 parkeerplekken hebben we  voldoende parkeerruimte.