Voorzieningen

Voorzieningen

Onze camping is het gehele jaar geopend, dus ook in de wintermaanden. De receptie is geopend van maandag tot zaterdag van 9.15 – 10.15.

De receptie is geopend van maandag tot zaterdag van 9.15 – 10.15.

Bij aankomst kunt u zich hier melden, als we er niet zijn, dan staan onze mobiele nummers op het bord bij de receptie. We zijn vaak wel ergens op de camping.

Verse broodjes kunt u voor de volgende morgen bestellen via de Camping Comfort App. De broodjes liggen dan om 9.00u voor u klaar in de kast in het sanitairgebouw.

Bestellen kan op vrijdag en zaterdag voor 18.00u via de Camping Comfort App. Bestellingen worden daarna bezorgd bij uw kampeerplaats.

Het fijne aan douches bij onze minicamping is dat we werken zonder muntjes en timers. Wij vinden het belangrijk dat u goed kunt douchen en wanneer en hoelang u wilt. Het water wordt op een duurzame manier, via een waterpomp, warm gemaakt. Dit gebouw is in het voorjaar van 2023 in gebruik genomen.

Het gebouw is volledig voorzien van vloerverwarming, waardoor u een aangename warmte kan verwachten. Daarnaast werkt alle verlichting op bewegingssensoren en maken we gebruik van ledverlichting om te verduurzamen. 

Lees meer over het sanitair gebouw.

In ons vernieuwde sanitair gebouw vind je ook faciliteiten voor mindervaliden. We hebben één ruimte ingericht voor mindervaliden, hierin vind je een douche, wastafel en toilet.

Lees meer over MIVA sanitaire voorzieningen.

Heel de camping beschikt over gratis WIFI.

Er is een overdekte fietsenstalling met meerdere oplaadpunten voor uw e-bike.

De koelkast, vriezer en magnetron bevinden zich links in het sanitairgebouw, naast de familiebadkamer. Deze zijn voor algemeen gebruik.

De wasmachine en droger kunt u tegen een vergoeding gebruiken. Voor het gebruik altijd even melden bij de receptie. U krijgt dan van ons wasmiddel.

Ook honden, mits ze aangelijnd zijn, en anderen huisdieren zijn van harte welkom op onze minicamping!

De camping is volledig autovrij. Voor aan de camping en aan de zijkant van de camping kunt u uw auto parkeren. Met 34 parkeerplekken hebben we  voldoende parkeerruimte.