Over minicamping de Vlaschaard

Over camping de Vlaschaard

Wij zijn Jan en Mirjam en samen met onze 6 kinderen runnen we sinds mei 2016 de camping. Jan heeft naast de camping zijn eigen bedrijf in grondwerk, bestrating en tuinaanleg. We hopen dat iedereen, groot en klein, geniet op onze gezellige camping in het ‘Zeeuwse’.  We proberen zoveel mogelijk aan de wensen van onze gasten te voldoen.  

Genieten aan de Zeeuwse Kust

Centraal gelegen op Walcheren kunt u genieten van rust en ruimte op een van de 25 ruime kampeerplaatsen op onze kindvriendelijke minicamping.

Minicamping de Vlaschaard is gelegen tussen Middelburg en Koudekerke op circa 1,5 kilometer van het centrum van de mooie stad Middelburg. Deze historische stad heeft iedere toerist iets te bieden (winkels, terrasjes, cultuur en toeristische attracties . 

Op de fiets bent u in 10 minuten in het centrum. Het strand ligt op ongeveer 4 kilometer afstand van de camping en is makkelijk te bereiken. Op de fiets bent u in 20 minuten bij de zee en het strand. Naast het strand is Walcheren uitstekend geschikt om te fietsen door gezellige dorpjes en historische stadjes.

Geweldige vakantie voor kinderen

De kinderen genieten volop op de camping. Er zijn skelters, trampoline, tafeltennistafel, voetbaltafel, speeltuintje. 

In de zomermaanden worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud! Natuurlijk is er in de nabije omgeving genoeg te doen voor kinderen. 

Plattegrond

Onze camping is opgedeeld in drie half afgescheiden kampeervelden die zijn gesitueerd rondom het sanitairgebouw. In het midden is een grote kinderspeelplaats die vanaf veel kampeerplekken te zien is. Zo hoeft u niet van uw kampeerplek af om uw kinderen in de gaten te houden! Alle plekken zijn voorzien van elektra aansluitingen en een watertappunt. 

Beweeg met uw muis over de kaart hierboven en ontdek alle voorzieningen. 

plattegrond-liggend
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

Waarom naar camping de Vlaschaard?

Hele jaar geopend

De camping is het gehele jaar geopend. Alle 25 plaatsen zijn voorzien van elektra en een watertappunt.

Kindvriendelijke camping

Kinderen zijn uren zoet in de speelhal en de speeltuintjes op de kampeerveldjes.

Moderne sanitaire voorzieningen

Hygiënisch sanitair, overdekte afwasplaats met warm en koud water, kinderbadje en stortplaats chemisch toilet.

Gratis wifi

We hebben meerdere wifipunten, waardoor u geniet van goede wifi over de hele camping!

Ontbijtservice

Een uitgebreid vers en gezond ontbijt afgeleverd bij uw kampeerplek.

Fietsverhuur

Huur gemakkelijk uw fiets voor één of meerdere dagen, of neem uw eigen fiets mee en maak gebruik van onze overdekte fietsenstalling.