Over minicamping de Vlaschaard

Over Minicamping De Vlaschaard

Laten we kennismaken!

Wij zijn Jan en Mirjam en samen met onze 6 kinderen runnen we sinds mei 2016 de camping. Jan heeft naast de camping zijn eigen bedrijf in grondwerk, bestrating en tuinaanleg. We hopen dat iedereen, groot en klein, geniet op onze gezellige camping in het ‘Zeeuwse’.  We proberen zoveel mogelijk aan de wensen van onze gasten te voldoen en zijn voortdurend bezig om onze camping te verbeteren. Zo hebben we in 2023 het vernieuwde, verwarmde, sanitair gebouw in gebruik genomen (incl. MIVA sanitair).


Genieten aan de Zeeuwse Kust

Centraal gelegen op Walcheren kunt u genieten van rust en ruimte op een van de 25 ruime kampeerplaatsen op onze kindvriendelijke minicamping. De camping is het gehele jaar geopend, dus ook in de wintermaanden!

Minicamping de Vlaschaard is gelegen tussen Middelburg en Koudekerke op circa 1,5 kilometer van het centrum van de mooie stad Middelburg. Deze historische stad heeft iedere toerist iets te bieden (winkels, terrasjes, cultuur en toeristische attracties. 

Op de fiets bent u in 10 minuten in het centrum. Het strand ligt op ongeveer 4 kilometer afstand van de camping en is makkelijk te bereiken. Op de fiets bent u in 20 minuten bij de zee en het strand. Naast het strand is Walcheren uitstekend geschikt om te fietsen door gezellige dorpjes en historische stadjes.

Geweldige vakantie voor kinderen

Op onze minicamping is het genieten voor de kinderen! Zowel met mooi én met wat minder mooi weer. De kinderen genieten volop op de camping. Er zijn skelters, trampoline, tafeltennistafel, voetbaltafel & een speeltuintje. 

Overdekte speelhal
Naast het sanitair gebouw vind je de overdekte speelhal waar kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. In het voorjaar plaatsen we hooibalen in de speelhal, hier ze kunnen heerlijk over klimmen en klauteren. Daarnaast vind je in de speelhal skelters, driewielers, een voetbaltafel en meer! De speelhal is goed voor urenlang speelplezier!

Buiten spelen in het groen
In de zomermaanden worden verschillende buitenactiviteiten georganiseerd. Denk aan een zeephelling, knutselen, speurtocht, kampvuur en soms komt zelfs de brandweer langs voor een leerzame avond!

IMG_6356-min

Geniet van alle voorzieningen

Kindvriendelijke camping

Kinderen zijn het gehele jaar uren zoet in de speeltuintjes en de speelhal!

Moderne voorzieningen

In 2023 hebben we het sanitair vernieuwd. Laat u verrassen door de luxe, comfort en kwaliteit...

25 ruime staanplaatsen

Voorzien van elektra en watertappunt, geschikt voor tenten, caravans en campers.

MIVA sanitair

Ook voor mindervaliden hebben wij een toilet en douche!

Gratis WiFi

Er zijn meerdere wifipunten, waardoor u geniet van goede wifi over de hele camping!

Ontbijtservice

Een uitgebreid vers en gezond ontbijt afgeleverd bij uw kampeerplek.

Wat onze gasten zeggen...

Plattegrond

Onze camping is opgedeeld in drie half afgescheiden kampeervelden die zijn gesitueerd rondom het sanitairgebouw. In het midden is een grote kinderspeelplaats die vanaf veel kampeerplekken te zien is. Zo hoeft u niet van uw kampeerplek af om uw kinderen in de gaten te houden! Alle plekken zijn voorzien van elektra aansluitingen en een watertappunt. 

Beweeg met uw muis over de kaart hierboven en ontdek alle voorzieningen. 

plattegrond-liggend
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+