Over minicamping de Vlaschaard

Over camping de Vlaschaard

Laten we kennismaken!

Wij zijn Jan en Mirjam en samen met onze 6 kinderen runnen we sinds mei 2016 de camping. Jan heeft naast de camping zijn eigen bedrijf in grondwerk, bestrating en tuinaanleg. We hopen dat iedereen, groot en klein, geniet op onze gezellige camping in het ‘Zeeuwse’.  We proberen zoveel mogelijk aan de wensen van onze gasten te voldoen en zijn voortdurend bezig om onze camping te verbeteren. Zo hebben we in 2023 het vernieuwde, verwarmde, sanitair gebouw in gebruik genomen (incl. MIVA sanitair).


Genieten aan de Zeeuwse Kust

Centraal gelegen op Walcheren kunt u genieten van rust en ruimte op een van de 25 ruime kampeerplaatsen op onze kindvriendelijke minicamping. De camping is het gehele jaar geopend, dus ook in de wintermaanden!

Minicamping de Vlaschaard is gelegen tussen Middelburg en Koudekerke op circa 1,5 kilometer van het centrum van de mooie stad Middelburg. Deze historische stad heeft iedere toerist iets te bieden (winkels, terrasjes, cultuur en toeristische attracties . 

Op de fiets bent u in 10 minuten in het centrum. Het strand ligt op ongeveer 4 kilometer afstand van de camping en is makkelijk te bereiken. Op de fiets bent u in 20 minuten bij de zee en het strand. Naast het strand is Walcheren uitstekend geschikt om te fietsen door gezellige dorpjes en historische stadjes.

Geweldige vakantie voor kinderen

De kinderen genieten volop op de camping. Er zijn skelters, trampoline, tafeltennistafel, voetbaltafel, speeltuintje. 

In de zomermaanden worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud! Natuurlijk is er in de nabije omgeving genoeg te doen voor kinderen. 

Recensies

Fijne camping met vriendelijke eigenaars
Margot Janssens
Lees verder
Hele fijne camping met super vriendelijke eigenaars. Wij waren met de fiets en tent op doorreis en mochten genieten van een fijne zonnige plek omringd door begroeiing. Hierdoor krijg je een heel fijn privé gevoel. Zeker aan te raden! Ook het sanitair was er heel net en je kan er ontbijt krijgen.
Goed verzorgde camping met ruime plaatsen
Jany Chung
Lees verder
Wij vinden het een hele mooie, goed verzorgde camping met ruime plaatsen en schoon sanitair. De ligging is geweldig. Vlakbij Middelburg maar ook het strand. Mirjam & Jan zijn zo gastvrij en behulpzaam!! Echt een heerlijke plek met een fijne sfeer.
Previous
Next
We voelden ons erg welkom!
Emiel Adema
Lees verder
Mooi terrein. Na veel regenval was het wat minder begaanbaar, maar. Met onze camper konden we keurig op het pad. Nette sanitair en een superaardige en enthousiaste campingbeheerster Mirjam. Die kwam meteen even een praatje maken. We voelden ons erg welkom! Ook een leuk speeltuintje en leuke beestjes op en om het terrein. Doet het goed bij de kleine kindjes! 😊
Dank voor jullie gastvrijheid!
Suzanne du Bois
Lees verder
Zeer prettige camping ! Gastvrije ontvangst en altijd vriendelijk. Sanitair wordt perfect bijgehouden. Campingplaatsen zijn mooi en ruim gelegen. Omgeving is fantastisch om te fietsen. Wij komen zeker terug! Dankjewel Jan en Mirjam ! Eind augustus 2020 weer deze camping bezocht.. Fijn om hier weer te zijn. Gastvrij in elke zin van het woord. We hadden problemen met de luifel vanwege eerdere storm. Jan, de eigenaar heeft ons super geholpen om het gedeeltelijk te repareren. Mirjam ook weer zo gastvrij en vriendelijk ! Heel hartelijk dank voor jullie gastvrijheid!
Previous
Next

Plattegrond

Onze camping is opgedeeld in drie half afgescheiden kampeervelden die zijn gesitueerd rondom het sanitairgebouw. In het midden is een grote kinderspeelplaats die vanaf veel kampeerplekken te zien is. Zo hoeft u niet van uw kampeerplek af om uw kinderen in de gaten te houden! Alle plekken zijn voorzien van elektra aansluitingen en een watertappunt. 

Beweeg met uw muis over de kaart hierboven en ontdek alle voorzieningen. 

plattegrond-liggend
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

Waarom naar camping de Vlaschaard?

Hele jaar geopend

De camping is het gehele jaar geopend, ook in de wintermaanden. Alle plaatsen zijn voorzien van elektriciteit en op ieder veld is een watertappunt.

Kindvriendelijke camping

Kinderen zijn uren zoet in de speelhal en de speeltuintjes op de kampeerveldjes.

Moderne sanitaire voorzieningen

In 2023 hebben we het sanitair vernieuwd (incl. MIVA sanitair!). Laat u verrassen door de luxe, comfort en kwaliteit... Net zoals thuis!

Gratis wifi

We hebben meerdere wifipunten, waardoor u geniet van goede wifi over de hele camping!

Ontbijtservice

Een uitgebreid vers en gezond ontbijt afgeleverd bij uw kampeerplek.

Fietsverhuur

Huur gemakkelijk uw fiets voor één of meerdere dagen, of neem uw eigen fiets mee en maak gebruik van onze overdekte fietsenstalling.