Over minicamping de Vlaschaard

Over camping de Vlaschaard

Laten we kennismaken!

Wij zijn Jan en Mirjam en samen met onze 6 kinderen runnen we sinds mei 2016 de camping. Jan heeft naast de camping zijn eigen bedrijf in grondwerk, bestrating en tuinaanleg. We hopen dat iedereen, groot en klein, geniet op onze gezellige camping in het ‘Zeeuwse’.  We proberen zoveel mogelijk aan de wensen van onze gasten te voldoen.  


Genieten aan de Zeeuwse Kust

Centraal gelegen op Walcheren kunt u genieten van rust en ruimte op een van de 25 ruime kampeerplaatsen op onze kindvriendelijke minicamping.

Minicamping de Vlaschaard is gelegen tussen Middelburg en Koudekerke op circa 1,5 kilometer van het centrum van de mooie stad Middelburg. Deze historische stad heeft iedere toerist iets te bieden (winkels, terrasjes, cultuur en toeristische attracties . 

Op de fiets bent u in 10 minuten in het centrum. Het strand ligt op ongeveer 4 kilometer afstand van de camping en is makkelijk te bereiken. Op de fiets bent u in 20 minuten bij de zee en het strand. Naast het strand is Walcheren uitstekend geschikt om te fietsen door gezellige dorpjes en historische stadjes.

Geweldige vakantie voor kinderen

De kinderen genieten volop op de camping. Er zijn skelters, trampoline, tafeltennistafel, voetbaltafel, speeltuintje. 

In de zomermaanden worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud! Natuurlijk is er in de nabije omgeving genoeg te doen voor kinderen. 

Recensies

Supermooie, verzorgde en vriendelijke camping!
Anton en Pauline Heijnen
Lees verder
Een zeer vriendelijk ontvangst als eerste, de camping is zeer verzorgd en netjes. Je kan zien dat deze mensen er werk van maken. Een tasje met folders bij aankomst, broodjes worden aan de camper (of caravan) gebracht, de plekken zijn ruim, voor kleine kinderen een prachtige speelplek wat er zeer leuk en verzorgd uit ziet. Wij waren hier maar voor 1 nacht maar komen zeker een keer terug.
Topcamping die zeer goed is verzorgd met vriendelijke beheerders
Adrie en Gerrit
Lees verder
Week op de camping. Mooi verzorgd en Coronaproof. Prima grote plek voor de caravan. Goede sanitaire voorzieningen. Mirjam en Jan zijn fijne beheerders, hulpvaardig en vriendelijk.
Komen zeker terug
Teunissen
Lees verder
We hadden echt geluk, we hadden niet gereserveerd en bij aankomst was er net een plekje vrij. Prima sanitair mooie veldjes. We werden keurig geholpen zelfs met een vlondertje leggen werden we geholpen. Top ga zo door!!
Een simpel KINDER paradijs
A. Driessen
Lees verder
Wij zijn bijna een week op de camping verbleven, de jongens hebben zich in de schuur tussen de hooibalen en skelters enorm vermaakt. Ook was er een knutselactiviteit waar de jongens aan deel hebben genomen. Helaas was niet altijd duidelijk wat de activiteiten precies waren die gecommuniceerd werden op het bord. Misschien uitgebreidere info erbij of even kleine uitleg bij aankomst? Bijvoorbeeld over het pannenkoekenfeest. We zijn vriendelijk en gastvrij ontvangen.
Wat een bijzonder plekje!
H. Hens
Lees verder
Via vriendinnen dit adres gevonden. En het was een rustig paradijsje op het drukke Walcheren. De beheerders familie van jong tot oud stond ons met raad en daad bij. Hulp bij de caravan plaatsen, info over de omgeving, samen met de halve camping op de koffie op zaterdagavond, en zo voorts. Wat een lief, vriendelijk en positief gezin! AANRADER!!!
Previous
Next

Plattegrond

Onze camping is opgedeeld in drie half afgescheiden kampeervelden die zijn gesitueerd rondom het sanitairgebouw. In het midden is een grote kinderspeelplaats die vanaf veel kampeerplekken te zien is. Zo hoeft u niet van uw kampeerplek af om uw kinderen in de gaten te houden! Alle plekken zijn voorzien van elektra aansluitingen en een watertappunt. 

Beweeg met uw muis over de kaart hierboven en ontdek alle voorzieningen. 

plattegrond-liggend
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

Waarom naar camping de Vlaschaard?

Hele jaar geopend

De camping is het gehele jaar geopend. Alle 25 plaatsen zijn voorzien van elektra en een watertappunt.

Kindvriendelijke camping

Kinderen zijn uren zoet in de speelhal en de speeltuintjes op de kampeerveldjes.

Moderne sanitaire voorzieningen

Hygiënisch sanitair, overdekte afwasplaats met warm en koud water, kinderbadje en stortplaats chemisch toilet.

Gratis wifi

We hebben meerdere wifipunten, waardoor u geniet van goede wifi over de hele camping!

Ontbijtservice

Een uitgebreid vers en gezond ontbijt afgeleverd bij uw kampeerplek.

Fietsverhuur

Huur gemakkelijk uw fiets voor één of meerdere dagen, of neem uw eigen fiets mee en maak gebruik van onze overdekte fietsenstalling.