Nieuw sanitairgebouw

Nieuw sanitairgebouw seizoen 2023

De luxe & comfort van thuis!

Het nieuwe sanitair gebouw is in gebruik! Dit gebouw biedt u meer comfort & luxe en is duurzamer & hygiënisch! We bieden u op deze manier nog meer luxe en comfort aan. De nieuwe ruimte is voorzien van alle gemakken van nu en biedt de comfort van thuis! 

Het fijne aan douches bij onze minicamping is dat we werken zonder muntjes en timers. Wij vinden het belangrijk dat u goed kunt douchen en wanneer en hoelang u wilt. Het water wordt op een duurzame manier, via een waterpomp, warm gemaakt. 

Het gebouw is volledig voorzien van vloerverwarming, waardoor u een aangename warmte kan verwachten. Daarnaast werkt alle verlichting op bewegingssensoren en maken we gebruik van ledverlichting om te verduurzamen. 

Het nieuwe gebouw is voorzien van:

– vloerverwarming in alle ruimtes
– 3 damestoiletten
– 2 herentoiletten
– 1 urinior
– 2 damesdouches
– 2 herendouches
– 1 Miva ruimte (douche + toilet)
– 1 familie badkamer
– 2 afsluitbare privé cabines met een wastafel

Verbouwingsupdate 27-1-2023

Op dit moment staat het nieuwe geraamte van het nieuwe gebouw! Alle leidingen zijn ook gelegd en de spaanplaten zijn geplaatst. We kunnen nu door naar de volgende stap, het afwerken van de wanden, plafonds en vloeren. De wanden worden afgewerkt met MASQ panelen. Dit zijn zwarte panelen zonder voegen, waardoor de ruimte nog hygiënischer wordt. De tegels voor de vloer worden van lichte kleur. We hopen over een paar maanden het eindresultaat met jullie te delen!

Verbouwingsupdate 03-01-2023

Het sloopwerk is afgerond en we hebben in de vakantie de uitbouw gerealiseerd. In dit gedeelte komt het afwasgedeelte. We hebben er op deze manier een mooie ruimte aan de buitenzijde van de loods bijgetrokken. Daarnaast zijn we ook druk bezig met het vergroten van de ruimte voor de douches en de wc’s. We trekken namelijk een grote ruimte van de loods erbij. We hebben straks een totale ruimte van 200 m2 als sanitairgebouw. Dat is een verdubbeling van de vorige ruimte!

 

Verbouwingsupdate 10-12-2022

We zijn druk bezig met het slopen van het huidige sanitair gebouw. Op dit moment kunnen we dus geen gasten ontvangen op onze camping. We gaan per 1 april 2023 weer open, dan is het nieuwe sanitairgebouw klaar voor gebruik! 

Impressie onze minicamping